Közélet

Martonfa: „Nem ártana kicsit jobban parázni”

Fotó: 24.hu
Fotó: 24.hu
A martonfai tábor elleni tiltakozás mostanra kinőtte magát. A pécsi tüntetésen végre helyet kaptak a legvadabb, nem bizonyított összeesküvés-elméletek is. Tudja, ki pénzeli az egész menekültcunamit?

A Martonfa és Pécs közigazgatási határára tervezett menekülttáborról tartottak fórumot Pécs főterén pénteken este. Valamint arról: nem menekültáradat van, hanem Európa szervezett és fizetett inváziója folyik, amit alighanem az USA pénzel.

Ha péntek és Pécs főtere, akkor Martonfa – hetek óta a közeli település határára tervezett menekülttáborral kapcsolatos megmozdulások helyszíne a Széchenyi tér. A korábbi alkamakkor többször igen erős volt a fekete ruhás-bakancsos jelenlét, ám ez most elmaradt. Pártok képviselői ezúttal nem is kaptak szót, és nemigen jöttek össze többen száz embernél, ám ettől a borzongás még nem maradt el.

Elég a sátor, kevés a tüntető

Csémi Gabriella, Martonfa alpolgármestere vehemens beszédben bíztatta összefogásra a megjelenteket, valamint arra, ne a fotelból kövessék nyomon a tiltakozásukat, hanem menjenek oda. Augusztus eleje óta sátraznak a tervezett tábor helyszínén, a falu határában lévő lőtéren, de egyedül nem bírják sokáig. Sátor van elég, egyébként meg úgy vélte:

„Nem ártana kicsit jobban parázni”.

Zádori János pécsváradi polgármester a fórumon leszögezte: egyetértenek Martonfával. A közeli városnak kellene ellátnia vízzel a tábort, de nem képesek rá, az harminc százalékkal meghaladná a kisváros kapacitását.

Hát persze! Amerika áll a háttérben!!!

A lényeggel azonban a Civilek a Mecsekért Mozgalom vezetője, Vicze Csilla, és Tóth Zoltán József alkotmányjogász, egyetemi docens világítottak rá. Az esemény két vezérszónoka gyakorlatilag tökéletes egyetértésben arról beszélt: nem menekültkérdésről van szó, „hanem erőltetett és tervezett lakosságcseréről, Európa iszlámosításáról és fizikai megsemmisítéséről” (Vicze), illetve szervezett és pénzelt invázióról (Tóth).

Vicze Csilla szerint „New Yorkban pontosan tudják, mennyi menekült kell Európába”, és ezzel az egésszel összefügg a transzatlanti szabadkereskedelmi egyezmény is, ami függő helyzetbe hozná Európát.

DSCF2596

Vicze Csilla, Civilek a Mecsekért Mozgalom – Fotó: 24.hu

Tóth Zoltán József később lapunknak kifejtette: a „menekültek” az ajándékba kapott telefonokon keresztül találják meg az információs pontokat, ez egyben próba is, hogy kik érnek célba és kik nem. A pontok – Szerbiában van az egyik utolsó – pénzosztó és irányítópontok is.

Megint szegény oroszok ellen van az egész

Kérdésünkre, hogy amint arra a fórum előadásainak több utalásából lehetett következtetni, valóban az USA pénzelné a népvándorlást, Tóth azt mondta: az tény, hogy dollárt kapnak az emberek. Mindez pedig az alkotmányjogász szerint annyiban segíti az USA céljait, hogy ha Európa nem önálló, akkor Oroszország bekerítése, északra nyomása egyszerűbb – „a hátország tiszta, katonailag is, gazdaságilag is”.

Tóth hozzátette: ezt messze nem ő találta ki, ez egy angol stratéga régi gondolata, erről szóló könyvét többször újraírta, elméletét mások is osztják.

Felvetésünkre, hogy ha ez nem összeesküvés-elmélet, mit tud tenni Magyarország egy ekkora játszmában, az egyetemi docens leszögezte: keveset, de legalább ne hallgasson. Mindenesetre úgy tűnik, egy kerítés és a katonák pszichésen jól hatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik