Közélet

Lenácizta és leelmebetegezte Orbánt a Magyar Narancs

Eddig az Amerikai Népszaván és a flúgosabb blogokon kívül talán még senki nem nácizta és elmebetegezte le nyilvánosan Orbán Viktort. Eddig. A Magyar Narancs olyan erős – és erős alatt valami egészen mást értek – címlappal jött, hogy abba beleremeg az Orbánjugend is.

Hír24/Kerner Zsolt
Hír24/Kerner Zsolt

A címlapon Orbán figyel, gyodából alkotott hitlerbajusszal. De ez még mindig semmi a véleménycikkhez képest, amivel a lap indul.

“A jóindulatú értelmezés az volna, hogy Orbán Viktornak most ment el a maradék esze. A nagykövetek előtt mondott beszéde kétségkívül a viharos szellemi leépülés jegyeit mutatta […]”

Ez konkrétan az első négy és fél sor. Ilyet eddig Bartus Lászlón és Molnár F. Árpádon kívül nem nagyon csinált senki nyilvánosan. Még a szélsőjobbon is létezik egy olyan megkülönböztetés, hogy valaki elhiszi-e a legendát, hogy Orbán Viktort Döblingben kezelték, vagy nem. Az injekciósok ott is a teljesen bolondok. Erre a Magyar Narancs izomból beleállt Orbán elmebajába. A legszebb az egészben, hogy a véleménycikk amúgy Kiss-Rigó Lászlóról szól, csak előtte szorítottak két mondatot Orbánnak is.

Mondjuk a Magyar Idők sem sokkal jobb. Már rég leesett a lánc a hülyebringáról, de izomból tekernek rajta egy helyben állva, nehogy eldőljenek. A terroristákkal ijesztgetős vonalat, legalábbis azt, hogy az Iszlám Állam katonái lennének a menekültek között, napok óta nyomják. És eddig minden egyes nap egyszerűen meg lehetett cáfolni, amit írnak.

Erősen indul a nap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik