Közélet

Borzasztóan hideg reggelre ébredtünk

Szerdán az ország déli felén változóan, északon gyakran erősen felhős lesz az ég, írja a Köpönyeg.hu. Az északi, északkeleti tájakon egy-egy zápor is előfordulhat. Délelőtt gyenge lesz a légmozgás, délután az északkeleti szél néha megélénkül. Hűvös lesz a reggel, általában 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet, de a fagyzugos tájakon ennél is hidegebb lesz. Délután 17 és 22 fok közötti értékeket mérhetünk.

Csütörtökön a nap első felében – a párásság megszűnése után – napos, gyengén felhős idő lesz. Déltől aztán a déli és a keleti területek fölé vastag felhőzet sodródik és egyre többfelé eredhet el az eső. Élénk lesz az északkeleti szél. 22 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

Pénteken délelőtt borult lesz az ég, majd délután csökken a felhőzet. Eső, zápor többfelé várható. Élénk marad a keleti, északkeleti szél. Mindössze 15 és 21 fok közé kúszik a hőmérő higanyszála.

Szombaton változóan felhős időre van kilátás, szórványosan esővel, záporral. A szél délire fordul és megélénkül. Erősödik a nappali felmelegedés, délután már 19-24 fok valószínű. Vasárnap ragyogóan napos, kellemesen meleg idő ígérkezik. Eső nem lesz, a maximális hőmérséklet 20 és 27 fok között alakul.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik