Közélet

A Jobbik feljelentésekkel ment neki a menekülteknek

Egy szállodában azt gyanítják, hogy jogellenes tartózkodás elősegítésének alapos gyanúja forog fenn – feljelentéssorozatot ígérnek.

Tubák István, a Jobbik kőbányai önkormányzati képviselője pénteken feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettesek ellen jogellenes tartózkodás elősegítésének alapos gyanúja miatt, azért, amit a Harmat utca 128. szám alatt található Hotel Seni Studium területén tapasztalt – derült ki a Jobbik közleményéből.

A képviselő feljelentéséhez fényképeket is csatolt, melyek alátámasztják az elkövetés alapos gyanúját. A képek tanúsága szerint migránsok tartózkodnak a szállodában, táboroznak a hotel udvarán, és életvitelszerűen élnek a közterületen feltehetően mindaddig, amíg fel nem szabadul egy-egy szoba.

A hét elején Lehmann Viktor, a Jobbik csepeli elnöke tett bejelentést a Gubacsi híd közelében található Hotelhajó környezetében látott illegális bevándorlók miatt a kerületi rendőrkapitányságon.

A Jobbik szerint a feljelentéssorozatot a budapesti Jobbik folytatni fogja, hogy felszámolják az illegális bevándorlók okozta kaotikus állapotokat az egyes kerületekben, s hogy a „lakosság végre fellélegezhessen a bűnbandák okozta feszült helyzetből”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik