Image: 73483885, Egy perc hiányzott ahhoz, hogy 32 év után újra legyőzzük Romániát, de ez nem sikerült. A stadionon kívül rekedtek a szurkolók, bent pedig a focisták. események a Dózsa György úton zajlottak. Oda az egyik ultracsoport szervezett közös meccsnézést, ott is kivetítőt állítottak fel, a Jobbik támogatásával., Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Közélet

Fociultrák: „szétbaszunk mindenkit”

Tóth Richi
Tóth Richi

Okos, fontos. 2015. 09. 04. 15:51

Az éjjel több lövést, vagy annak hangzó durranást lehetett hallani a Deák térről, írtuk korábban. Az ultrák azután szétszéledtek, több kisebb csoportban vannak a városban, az egyikre a Keleti pályaudvar mögött, a Cházár András utcánál találtunk rá, nagyjából 30 főre.

A fekete ruhás tömeg nem akart eltávolodni nagyon a pályaudvartól, a Cházár Andrásnál azonban nincsenek rendőrök, ott várakoznak. Hogy mire?

„Odamegyünk és szétbaszunk mindenkit.”

Hogy kiket, a menekülteket vagy az érkező román szurkolókat, az nem derült ki pontosan, erre a kérdésünkre nem válaszoltak, de látszólag feszültek voltak. A rendőrség nagy erőkkel készül a mai meccsre, ultracsoportokat pedig a Ferenciek terénél is láttak.

„Ne fotózzál, mert letépem az arcodat” – üvöltötték. Nem fotóztunk.

Kapcsolódó hír, hogy a Vastagbőrön megjelent egy videó, amint szerda este néhány szélsőséges kiment a Keleti pályaudvarra, megpróbálták elénekelni a Himnuszt. Nem sikerült.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.