Közélet

Áthajtott rajta, de azzal nyugtatta magát, hogy talán nem halt meg

A fiatal az után sem adta fel magát, hogy megtudta, a fiú, akit elgázolt, meghalt.

Több mint öt napig keresték a rendőrök azt az autóst, aki elgázolt egy 19 éves fiatalt Tápióbicskén, majd megállás nélkül elhajtott. A Zsaru magazin szerint a 22 éves sofőr azzal nyugtatta magát, hogy a baleset áldozata talán nem halt meg. Később a fülébe jutott a tragédia híre, ám még ekkor sem adta fel magát. Bár sokat gondolkodott rajta, tartott a következményektől.

Ahogy arról beszámoltunk, a rendőrségre augusztus 21-én hajnalban érkezett a bejelentés, hogy Tápióbicskén, a Nagykátai úton, az egyik családi ház előtti útszakaszon halott fiatalembert találtak. Cserbenhagyás történt, az úton sehol egy féknyom – a gázoló továbbhajtott.

A fiatal sofőr ellen halálos közúti baleset gondatlan okozása vétségének, valamint a veszélyhelyzetet előidéző által elkövetett segítségnyújtás elmulasztása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A fiatalember gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Arra nem tudott elfogadható magyarázatot adni, miért hajtott el a helyszínről. Állítása szerint közvetlenül a gázolás előtt vette észre, hogy fekszik valaki az úton, de fékezni már nem tudott volna időben. Leblokkolt.

Az autós jelenleg előzetes letartóztatásban van. 

Fotó: Zsaru magazin

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik