Közélet

Baleset Bakonszegnél: egy gyerek életéért küzdenek

mentohelikopter(1)(960x640).jpg (Array)
mentohelikopter(1)(960x640).jpg (Array)

Felborult egy személygépkocsi Nagyrábé és Bakonszeg között péntek délután.

Mentőhelikoptert küldtek a balesethez. Az újraélesztés után a kisfiút mentőhelikopterrel a debreceni Kenézy kórház traumatológiai osztályára vitték – közölte a mentőszolgálat észak-alföldi regionális orvosigazgatója, Pápai György az MTI-vel.

Rácz Máté, a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság megbízott szóvivője elmondta: az autó, amelyben hárman – egy felnőtt és két gyerek – utaztak, árokba hajtott és a tetejére borult.

A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók az egyik gyereket, aki az autóba szorult, feszítővágó segítségével szabadították ki. A kocsiba szorult gyerek súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, a felnőtt sofőr és a másik gyerek is súlyosan megsérült.

Egy másik gyerek is megsérült balesetben Hajdú-Bihar megyében péntek délután, amikor Debrecen és Hajdúszovát között két személygépkocsi frontálisan összeütközött.

Erről a helyszínről egy súlyos sérültet, illetve megfigyelésre a gyereket vitték a mentők a debreceni Kenézy kórház baleseti sebészetére – tájékoztatott a mentők regionális vezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik