Közélet

Elütött egy kislányt, majd elhajtott – fotón a gázoló teherautó

debreceni gázoló (Array)
debreceni gázoló (Array)

A gázolót keresik a debreceni rendőrök. Segítséget kérnek.

A rendőrök keresik azt a sofőrt, aki kisteherautójával nekiütközött egy kerékpárral közlekedő kislánynak Debrecenben, még augusztus 13-án. A baleset 8 óra után pár perccel történt az Attila téren, a Vágóhíd utca és Hajnal utca kereszteződésénél. A jármű eddig tisztázatlan körülmények között hajtott neki a 14 éves gyereknek, majd eltűnt. A lány könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrség keresi a gázolót, aki egy fehér színű – szürke ponyvás utánfutóval ellátott – teherautót vezetett.  A járműről kép készült. 

Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható járművet felismeri vagy a balesetet látta, illetve azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán – Debrecen, Sámsoni út 147. -, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli. Segítségüket köszönjük!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik