Közélet

Búcsúlevelében bocsánatot kért a kisfiait felakasztó apa

gyilkosság (Array)
gyilkosság (Array)

Egymás mellé, ugyanabban a szobában akasztotta fel 6 és 12 éves fiát a hevesi L. Krisztián - tudta meg a Blikk.

A Blikk cikke szerint a gyerekek már nem voltak eszméletüknél, amikor 35 éves apjuk megölte őket, előtte álmukban leütötte a fiúkat.

Ahogyan korábban mi is beszámoltunk róla, a férfi valószínűleg bosszúból vette el gyerekei életét, korábbi élettársán akart elégtételt venni, aki elhagyta őt. A tragédia napján a gyerekek láthatáson voltak a férfinál.

A napilap információi szerint búcsúlevelében utolsó sorait családjának írta: “Bocsássatok meg” – kérlelte őket. Információik szerint L. Krisztián levelében bosszúról írt. Órákkal tette előtt még olyan tartalmakat osztott meg közösségi oldalán, amelyek arról szólnak, hogy a legnagyobb kincs a gyermek. P. Kittynek – a gyerekek édesanyjának – Demjén Ferenc Hogyan tudnék élni nélküled? című számával üzent. 15 évig voltak egy pár.

A férfit kétszer is kezelték pszichiátrián: betegesen féltékeny, agresszív volt, P. Kittyt többször fizikailag is bántalmazta.

Lapértesülések szerint a férfi testét toxikológus vizsgálja, ezután derül ki, volt-e gyógyszer a férfi szervezetében, és ha igen, mekkora mennyiségben. Úgy tudni, a fiúkat felboncolták, haláluk körülményeit orvosszakértő vizsgálja.

Fotó: MTI/Komka Péter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik