Hevesi gyilkosság (Array)
Közélet

Felakasztotta fiait a hevesi apa

Ignácz Péter
Ignácz Péter

főleg kül. 2015. 07. 26. 09:48

Az öngyilkosságot elkövetett 35 éves férfi búcsúlevelében azzal indokolta tettét, hogy nem tudta elviselni, hogy barátnője elhagyta.

Ahogy arról már tegnap beszámoltunk, megölte két kisfiát, majd magával is végzett egy férfi Hevesen. A Bors vasárnapi cikke szerint a csak keresztnevén, Krisztiánként említett 35 éves férfi felakasztotta 6 és 12 éves fiát, majd ő is ugyanezzel a módszerrel ölte meg saját magát. A holttesteket egyik hozzátartozójuk találta meg – írta a lap.

A Bors cikke szerint a közelben lakó emberek teljesen értetlenül állnak az eset előtt. A szomszédok a lapnak elmondták: a férfit “jó embernek, példás családapának” ismerték meg, akiről “nem tudnak rosszat mondani”, és “nagyon szerette a fiait”.

Hevesi gyilkosság (Array) Rendőrségi kordon a tett helyszínén
Fotó:MTI

A szomszédok elmondása szerint Krisztián és barátnője között tavasszal romlott meg a kapcsolat, egyre sűrűbben lehetett hallani, ahogy veszekednek és kiabálnak egymással – írta a Bors. A vége az lett, hogy a nő elköltözött, és elvitte magával két gyermekét is. A férfi a lap információi szerint csütörtökön hozta el a két fiút magához.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.