Közélet

Félmilliót fizet a rendőrség a leányfalui maszkos rablókért

rablo(960x640).jpg (Array)
rablo(960x640).jpg (Array)

Három fegyveres támadót keresnek.

Maszkos támadókat keresnek a Pest megyei rendőrök. A felhívás szerint az ismeretlenek március 13-án, hajnali 1 óra körül rontottak be egy leányfalui családi házba. A lakók ekkor már aludtak. Fegyvert fogtak rájuk és értékeket követeltek, kezeiket összebilincselték, lábaikat ragasztószalaggal kötötték össze, majd elmentek. Pénzt és ékszereket zsákmányoltak.

Hárman voltak, 20 és 30 év közöttiek lehetnek, 170 centiméter magasak, sportos testalkatúak. Mindannyian fekete nadrágot, cipőt és kabátot viseltek.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. Az összeget annak fizetik ki, aki  “az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti”.

A rendőrség kéri, hogy aki az ismeretlen tettesek kilétéről vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon, vagy hívja telefonon a 06-1-237-43-39-es számot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik