Közélet

Nyolc halott az utakon 24 órán belül

baleset a 37-es úton (Array)
baleset a 37-es úton (Array)

Öt helyen is történt halálos baleset tegnap este óta.

Pénteken késő délután az 53-as főúton, Akasztónál teherautóval ütközött egy személyautó. A sofőr egy 42 éves, székesfehérvári férfi meghalt. 

Fotó: MTI/Donka Ferenc

Péntek este az M6-os autópálya és a Szedres közötti úton két személyautó ütközött. Ketten meghaltak.

Szombaton reggel a 37-es főúton, Bodrogolaszi és Sárospatak között kamionnal ütközött frontálisan egy kocsi, amiben egy 20 éves férfi és egy 41 éves nő utazott. Mindketten meghaltak.


 Fotó: MTI/Vajda János

A 442-es úton, Martfű és Tiszaföldvár között két személykocsi karambolozott eddig tisztázatlan okból. Egy 26 éves debreceni nő a helyszínen meghalt, öten sérültek meg, egyiküket életveszélyes állapotban mentőhelikopter vitte kórházba, de ott szombat délután ő is meghalt.

Fotó: MTI/Bugány János

Szombaton kora délután az 1-es úton, Kimle és Mosonmagyaróvár között egy motoros vesztette életét. A 40 éves férfi a 158-as kilométernél áttért a szemközti sávba, ahol a szalagkorlátnak csapódott. A helyszínen belehalt sérüléseibe.

Ugyanott egy karambol is történt. A bal oldali sávban közlekedő személyautó vezetője a balesetet látva félrerántotta kormányt, áttért a jobb oldalra és összeütközött egy motorkerékpárral.

A rendőrök az 1-es úttal párhuzamos mellékútra terelik a forgalmat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik