Közélet

Kalauznőt és utast vert az üllői férfi

Kalauz (Array)
Kalauz (Array)

A támadó elaludt, a jegyvizsgáló keltette fel, amikor elhagyták Üllőt, és megkérdezte őt, jól van-e. Válaszul ököllel arcon vágták.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emelt vádat – egyebek mellett – az ügyészség egy üllői férfi ellen, aki tavaly októberben rátámadt egy kalauznőre és a védelmére kelő utasra. Börtönbüntetést indítványoztak vele szemben.

A vádirat szerint az utas a Nyugati pályaudvaron szállt fel a reggel 4-kor induló személyvonatra. Üllőig kért jegyet a kalauznőtől, ám elaludt, a jegyvizsgáló keltette fel, amikor látta, hogy még mindig a szerelvényen tartózkodik, pedig a települést már elhagyták. Próbálta felkelteni, megrázta a vállát, kinyitotta az ablakot. Végül sikerrel járt, ekkor megkérdezte a tőle, hogy jól van-e, ám az utas válaszul sértegetni, gúnyolni kezdte, majd ököllel megütötte.

A nő kiabált, közben próbálta megfékezni támadóját. Egy utas sietett a segítségére, ezután ketten próbálták lefogni az őrjöngőt, aki a kalauzt lefejelte, a férfit pedig ököllel ütötte és megharapta. A következő állomáson már rendőrök vártak rá és leszállították a szerelvényről.

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik