Közélet

Feladja magát a kisfiát külföldre szöktető apa

bilincs(210x140).jpg (Array)
bilincs(210x140).jpg (Array)

A férfi arra számított, hogy rendőrök verik majd bilincsbe, amint leszáll Brüsszelben. Nem így történt.

Az ellene kiadott nemzetközi elfogatóparancs ellenére szabadon leszállt a repülőről Brüsszelben az a magyar férfi, akit egyebek mellett azért kerestek, mert Dominikára szöktette kisfiát. Az apa nemsokára megérkezhet Budapestre, ahol a tervei szerint feladja magát – írja a Blikk.

“Voltam a napokban Venezuelában és Jamaicán is, akkor se fogtak el. Úgy döntöttem, hogy mindenképp hazajövök, hogy láthassam a fiamat. Őt az anyukája hazahozta Dominikáról, telefonon tartjuk a kapcsolatot. Mindennap megkérdezi, hogy apa, mikor érsz már haza?” – magyarázta a férfi, aki arra készült, hogy amikor Brüsszelben leszáll a gépről, azonnal bilincs kattan majd a kezén. “Egyáltalán nem izgultam. Tudtam, hogy ez bekövetkezhet, és vállaltam. Valamiért mégsem ez történt, pedig a hatóságok arról is tudtak, hogy melyik járattal érkezem. Nemsokára továbbutazom Magyarországra” – fűzte hozzá. A férfi úgy tervezi, hogy amint megérkezik, Budapesten kivesz egy lakást. Ebbe persze még beleszólhat a rendőrség. Reméli, hogy tudja majd tartani a kapcsolatot fiával. Eddig a volt felesége beváltotta ígéretét, hogy minden nap beszélhet a fiával.

Lichy József, Fetter ügyvédje közölte: ügyfelével egyeztetett időpontban hamarosan megjelennek a rendőrségen.
Az apa egyébként egy utazási irodát nyitott, Bandika pedig nemzetközi iskolába járt. Miután lebuktak, a férfi pénzzé tett mindent, hogy hazajöhessen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik