Közélet

Topmodellek verték egymást Budapesten – egyikük feljelentést tett

verekedo-modellek(960x640).jpg (Array)
verekedo-modellek(960x640).jpg (Array)

A lány nem csak ellenfele miatt ment a rendőrségre, a szépségkirálynőt is feljelentette, aki képeket készített róla.

„Tudja meg az egész ország!”– kürtölte világgá egy közösségi oldalon a történetét az a modell, aki alig egy hete keveredett verekedésbe egy másik lánnyal a fővárosban, egy V. kerületi szórakozóhely előtt.  Az aktmodell azt írta: a Barbi nevű lány többször belekötött az éjszaka folyamán a barátnőjébe, majd néhány óra el­tel­tével neki is ment – számolt be a Bors

„Odafutottam megvédeni, de engem lefújt paprika spayvel, és összeestem. A föl­dön feküdtem, be­lém rúgott há­rom­szor-négyszer. Mi­közben a földön feküdtem, eltűnt a táskám, benne ötvenezer forint, a táska értéke kétszázezer forint volt. Betört a telefonom kijelzője, amit hetvenezer forintért cseréltek ki” – írja a modell, majd megemlíti a Miss Hungary királynőjét, aki alkalmi fotósként örökítette meg a kínszenvedéseit. A megkoronázott szépség a lap megkeresésére tagadta, hogy a balhéról készült videóhoz köze lenne, azt azonban elismerte, a fényképeket ő készítette. Nyilatkozni nem kívánt.

„Feljelentést tettem garázdaság és testi sértés miatt” – írta ki Mirtill nyilvánosan, megemlítve az őt állítólag megverő és lefújó lányt, sőt, a szépségkirálynőt is. A verekedőket a Bors kereste, de nem érte el őket. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik