Közélet

Ellopták és azzal a lendülettel össze is törték az autót a tóalmási fiatalok – fotókkal

tóalmási kocsitolvaj (Array)
tóalmási kocsitolvaj (Array)

A kocsi egy villanyoszlopnak csapódott, az ifjú tolvajok egyike meg is sérült. Arra még azért volt erejük, hogy eltolják szerzeményüket az erdőig, hogy elrejtsék.

Egy aszódi férfi tett feljelentést a rendőrségen még a múlt héten, hogy a kókai Legelő utcából valaki elkötötte a kocsiját. Szerdán derült rá fény, kik is voltak a tettesek: egy 19 és egy mindössze 17 éves fiút hallgattak ki gyanúsítottként.


Fotó: police.hu

A fiatalok a jelenlegi adatok szerint betörték az autó ablakát, majd egyszerűen eltolták az autót. Ezután kitépték a gyújtáskapcsolót, összekötötték a kábeleket, így végül sikerült beindítaniuk. Eredetileg azt tervezték, hogy túladnak zsákmányukon, ám a 17 éves kamasz Tóalmás egyik kereszteződésében villanyoszlopnak hajtott. Cinkosa meg is sérült az ütközésben. Jobb híján eltolták a kocsit az erdőbe, ahol elrejtették. A rendőrök később megtalálták a járművet ott.


Fotó: police.hu

A fiúk ellen lopás miatt indult eljárás. A rendőrség úgy döntött, kezdeményezi előzetes letartóztatásukat – tudtuk meg a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságtól csütörtökön.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik