Közélet

A szomszéd szerint nem hajtott útra az elütött kislány

mento(960x640).jpg (Array)
mento(960x640).jpg (Array)

„Nem igaz, hogy kihajtottak az útra” – ezt mondja a szomszéd, aki látta a balesetet. A mindössze 9 éves gyerek életéért sokáig küzdöttek az orvosok, sajnos nem tudták megmenteni.

A szörnyű tragédiáról írtunk már korábban, a szombaton, Balatonfüreden elütött kislány szerveit felajánlották szülei. A tragikus baleset az egyik balatonfüredi kereszteződésnél történt, a két kislány biciklizett, és bár mindketten ismerték a környéket, valamiért kihajtottak az útra, egy autó elé – eddig így tudtuk. A nagyobb – 13 éves – gyerek végtagtörést szenvedett. A kisebbet először Veszprémbe, majd onnan Győrbe, az említett kórházba vitték. A körülményeket a rendőrség vizsgálja.

A Bors azonban most arról ír, hogy a nagyobbik lány mellett az egyik szomszéd – aki látta a balesetet – is azt mondja, hogy „a gyerekek megálltak a kereszteződés előtt. Lent volt a lábuk a földön, nem igaz, hogy kihajtottak az útra.” Majd hozzáteszi, szerinte a gázoló nem a megengedett sebességgel haladt, elkaphatta a biciklik elejét, ez vezethetett a tragédiához.

A lap információi szerint a kocsiban egy 30 év körüli hat hónapos terhes kismama ült, hátul utazott a 2-3 év körüli gyermeke is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik