Közélet

Hármas tragédia Siófoknál – Nem tudja eltemettetni fiát az anya

siófoki baleset (Array)
siófoki baleset (Array)

"Ezt nem engedhetjük" - írják a gyűjtést szervező barátok.

Gyűjtésbe kezdett annak fiatalnak a barátai, ismerősei aki – két társával együtt – halálos balesetet szenvedett június 6-án Siófoknál – írja a Bors. A fiú családja nagyon szegényes körülmények között él, a havi kiadásokra sincs elegendő pénz. „Az édesanyja nem tudja eltemetni a fiát anyagi problémák miatt. Ezt nem engedhetjük” – áll a Facebook-on keringő felhívásban.

Mint ismert a kocsi Siófoknál, 160-nal tért le az útról, majd fának csapódott. Megpördült, letarolt egy villanyoszlopot és egy táblát is. Az autóban huszonéves fiatalok ültek.

“Azt hittem, hogy az autót vezető Patrik is meghalt, de ő azt kiabálta: segíts!” – nyilatkozta korábban a Tényeknek az anyósülésen utazó N. Zsolt. Amíg ő segítséget próbált szerezni, addig a sofőr egy közeli nyaralóba menekült, elbújt a padláson, de az beszakadt. Emiatt légmellet kapott, kórházba vitték. Ü. Patrik már ekkor is rendőri őrizet alatt állt. Közúti baleset gondatlan okozása miatt eljárás indult ellene, előzetesbe is került. A hátul ülők közül mindhárman azonnal szörnyethaltak.


Fotó: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik