Közélet

Fogva tartott egy nőt egy bozótvágós őrjöngő Vácrátóton – videóval

vacratoti-elfogas(960x640).jpg (Array)
vacratoti-elfogas(960x640).jpg (Array)

A környéket terrorelhárítók szálták meg, ők fékezték meg a férfit, aki erőszakkal vitte a házba feleségét.

A rendőrséget szerda este hívta fel egy nő, hogy ismerősét a férje valószínűleg fogva tartja egy vácrátóti házban. A helyszínre küldött járőr szerint az 55 éves férfi bezárkózott, miután a nőt erőszakkal odavitte. Az épületben volt az őrjöngő anyja is. Az idős asszonyt azzal fenyegette meg, hogy az ő, és a felesége torkát is el fogja vágni a nála lévő bozótvágóval. A rendőr próbált beszélni vele, de a férfi figyelmeztette, ha bárki intézkedni próbál, annak rossz vége lesz.

A váci rendőrök a Terrorelhárítási Központtól kértek segítséget. Ők is tárgyalni próbáltak vele, hiába, így végül csütörtök hajnalban berontottak hozzá, feleségét pedig kihozták. A nőnek nem esett baja. Az egyenruhások a házban késeket és két bozótvágót találtak.

Az 55 éves férfit ajas indokból vagy célból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése miatt hallgatták ki a nyomozók, mivel – a jelenlegi adatok szerint – a fogva tartó Erdőkertesről autóval vitte vácrátóti lakcímére a felségét, ahová erőszakkal bezárta, és még a rendőröket is fenyegette. Őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását is – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken.

Olvasói sztorik