Közélet

Lövések a Király utcánál – ezt a férfit keresik

száva jános róbert (Array)
száva jános róbert (Array)

Három gyanúsítottat már elfogtak, egy férfit köröznek. Azonosítani azonban már sikerült, de a rendőrség most segítséget kér.

Keresi a rendőrség annak a társaságnak a negyedik tagját, amelynek tagjai még április 15-én éjjel, a Király utcában több lövést adtak le egy csapatra, valószínűleg gáz-riasztó fegyverből. A támadók kocsival menekültek el a helyszínről, kiszemeltjeik közül ketten könnyebben megsérültek.

Két lövöldözőt másnap délután elkaptak: egy 26 éves fiatalt Esztergomban, 21 éves társát pedig Budapesten. Egy 19 éves fiúra pedig hétfő hajnalban csaptak le, ugyancsak a fővárosban. Az ügy érdekessége, hogy ő volt az egyik utasa annak az fegyverekkel megpakolt autónak, amely villanyoszlopnak csapódott Bem József téren menekülés közben. Ketten voltak a kocsiban, egyiküket sikerült elkapniuk az egyenruhásoknak.

A 49 éves Száva János Róbertet a rendőrök körözik.

A rendőrség az ügyben csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt nyomoz. 

Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a fent megjelölt időpontban a helyszínen tartózkodott, látta a bűncselekmény elkövetését, illetve a képen látható személy jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 461-8100/ 140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik