Közélet

Bokorban erőszakoskodott egy gyerekkel egy férfi Szegeden

család, erőszak, bántalmazás (Array)
család, erőszak, bántalmazás (Array)

Arra kényszerítette a 13 éves lányt, hogy fogdossa a nemi szervét.

Egy 13 éves lánnyal erőszakoskodott egy férfi Szegeden. A gyanús alak éppen a gyereket kísérte, amikor egy család egyik ismerőse találkozott velük. Rákérdezett, hogy hová tartanak, a férfi azonban zavaros választ adott, majd azt mondta, hogy a buszmegállót keresik. Ijedtében végül felpattant a kerékpárjára és elhajtott. A kislány iskolatáskája a kormányon volt, azt is vitte – írja a szegedma.hu.

A gyerek eleinte nem mondott semmit. Az ismerős megpróbálta elérni a szülőket, végül a nagybátyjával sikerült beszélnie. Ő szedte ki a kislányból, hogy mi történt vele: a férfi a vadaspark melletti bokorba vitte, ahol arra kényszerítette, hogy fogdossa a nemi szervét.

A vádlottat – aki a táskát elpostázta – napokkal később kapták el a rendőrök. Ismét a kislány családjának ismerőse botlott bele az utcán, ő szólt az egyenruhásoknak. A férfi a lapnak elmondta, már egy ideje gyanakodva figyelte a Móraváros környékén élő, zavart viselkedésű idegent, aki hetente többször felbukkant a Kolozsvári téri iskola körül röviddel a becsengetés előtt és a kicsengetés után. Minden alkalommal a biciklijét támasztva várt és figyelte a gyerekeket és szüleiket, valamint a hazafelé tartó diákokat. 

Mindez egy éve történt, az erőszakoskodó ügyét csütörtökön tárgyalják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik