Közélet

Defekt miatt halhattak szörnyet a csongrádi fiatalok

baleset (Array)
baleset (Array)

A balesetben ketten meghaltak, harmadik társuk pedig súlyos égési sérüléseket szenvedett.

Kilyukadt az egyik gumi, emiatt szenvedhettek halálos balesetet a hétvégén Felgyőnél a csongrádi fiatalok. “A baleset után félórával értem oda, és láttam, hogy a kocsi bal első kerekén csak a felni volt, míg a többi kerék épen maradt. Biztosak vagyunk benne, hogy defektet kaphattak, és emiatt nem lehetett kormányozni a kocsit. Ráadásul az út széle magasabban van a jobb oldalon, ami megdobhatta őket” – mondta a Borsnak a fiúk egyik közeli barátja.

A három 19 éves fiú egy közeli tanyáról indult el. Útközben sofőrt váltottak, majd egy kereszteződésben fának hajtottak, ketten meghaltak, egyikük maradt csak életben, ő súlyos égési sérüléseket szenvedett. Mivel a fiatalok egy születésnapi buliról indultak, a környéken rögtön azzal vádolták őket, hogy felelőtlenül ültek autóba.

A lap szerint a kocsit először a baleset sérültje vezette, neki négy hónapja volt jogosítványa. Viszont az autó egyik társa tulajdonában volt, de neki nem volt vezetői engedélye. Megegyeztek, hogy barátja lesz a sofőr, aki nem is fogyasztott alkoholt előtte. Hogy végül miért adta át mégis a volánt, azt senki nem érti.

A rendőrség szakértők bevonásával büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Felgyő

Ajánlott videó

Olvasói sztorik