Közélet

Babakocsinak hajtott a kerékpáros – keresik a nőt

gázoló kerékpáros (Array)
gázoló kerékpáros (Array)

A kisgyerek könnyű sérüléseket szenvedett.

Segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást a rendőrség – egyelőre ismeretlen tettes ellen – miután egy biciklis nő Debrecenben nekiütközött egy babakocsinak, benne egy másfél éves kisgyerekkel. Az eset május 23-án történt, nem sokkal este fél 7 előtt, a Kishegyesi út és Dorottya utca kereszteződésében. 

A kicsi a balesetben könnyű sérüléseket szenvedett. “Az ismeretlen kerékpáros az ütközést követően megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül továbbhaladt” – közölte a rendőrség. A biciklis 40 év körüli, haja vörös, normál testalkatú. Fotót is közzétettek róla:

 Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy a baleset körülményeinek tisztázása érdekében, aki a képen látható nőt felismeri vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen – személyesen – a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám) vagy hívja telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik