Közélet

Autós szatír csapott le Veszprémben – kép

veszprémi szatír (Array)
veszprémi szatír (Array)

A férfi útbaigazítást kért, majd elővette a nemi szervét. A rendőrség segítséget kér, hogy megtalálja.

Újabb szeméremsértőt keresnek a rendőrök Veszprém megyében. A férfi április 27-én, 19 óra és 19 óra 5 perc közötti időben Veszprémben, a Fecske utcában egy világos, krémszínű, Hyundai típusú, osztrák rendszámú, újszerű állapotban lévő kocsival közlekedett. Leszólított egy nőt, és angolul útbaigazítást kért tőle. Miközben kiszemeltje válaszolt, ő elővette a nemi szervét és önkielégítést végzett. 

A keresett férfi körülbelül 25-30 év közötti, erős testalkatú és nagyjából 90-100 kilogramm lehet. Haja rövidre nyírt, világosbarna színű, arcát világos borosta borította. Rövid ujjú, sötétkék kockás inget és sötét nadrágot viselt.

Fotó: police.hu

A rendőrség kéri,  aki a személyleírásnak megfelelő, vagy a mellékelt mozaikképen látható férfit a fenti időpontban és helyen látta, ismeri, vagy vele kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen munkaidőben -hétfőtől-csütörtökig 7.30-tól 16 óráig, pénteken 7.30-tól 13.30 óráig – a Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Élet- és Ifjúságvédelmi Alosztályán, a Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2. szám alatt, telefonon a 06-88/428-022 telefonszám 14-28-as mellékén, vagy a rendőrkapitányság ügyeletén, illetve munkaidőn túl a 107-es, 112-es segélyhívószám valamelyikén.

A napokban a megyei rendőr-főkapitányság egy másik felhívást is közzétett, miszerint ugyancsak egy szatírt keresnek – szintén mozaikkép és személyleírás alapján.

Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik