Közélet

Mentális problémákkal küzdő tanár csókolózott diákjával

Iskolai románc (Array)
Iskolai románc (Array)

A baranyai matektanárt több mentális problémával is kezelték, hónapokig folytatott viszonyt egyik nyolcadikos diákjával.

A 37 éves férfi ígéretes matektanárként kapott állást az egyik baranyai településen, de később kiderült, számos mentális problémával küzd, a feleségétől pedig már korábban elvált, írja a Bors.

Amikor rájöttek a viszonyára a 14 éves diákjával, a tanárt felfüggesztették, a rendőrségre pedig megrontás miatt érkezett feljelentés, de gyermekpornográfia bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is nyomoztak ellene. A helyiek szerint a tanár állítja, csak felesége bosszúja az egész.

„A gyámügyet próbálják meggyőzni, hogy csak a volt feleség bosszúja volt az egész történt” – mondta a lapnak a szereplőket jól ismerő helybéli, aki hozzátette, az asszonnyal már régebben megromlott a férfi viszonya, évekig bántotta őt, többször kezelték pszichiátrián, bipoláris zavarral küszködött.

A tanárnak a diáklánnyal egykorú fia van, a viszonyt azonban tagadja. A bulvárlap megszerezte a kompromittáló fotókat, ezeken jól látszik, hogy a tanár és a diák ágyban fekszik, egy másikon pedig csókolóznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik