Közélet

Megölt lány: pánikba eshetett a gyanúba kevert politikus

Egy internetes tárhelyen is fent lehet az együttlétükről készült felvétel. 

Mélypont

A Bors a lány édesanyjának anyagi problémáit is feszegeti: a lap egyik olvasója egy közeli zálogházba látta betérni a nőt. „Az asszony talán így szeretett volna pénzt szerezni a temetésre? Ezt nem tudni, de olvasóriporterünknek sikerült néhány fotót készítenie az esetről, amiért természetesen jár a 15 ezer forintos jutalom” – írja a Bors. Döntse el mindenki maga, látott-e már ennél gusztustalanabbat és szégyenletesebbet a bulvársajtóban.

Emlékhellyé változott az az Akácfa utcai ház, ahol a hétvégén brutálisan meggyilkoltak egy 19 éves lányt – írja a Bors. Fényképek, virágok, mécsesek, gyertyák sorakoznak a kapuban. Szombatra virradó éjjel a lányt felismerhetetlenségig összeverték, majd elvágták a torkát.

Szerdán kiderült: a megölt lánynak egy ismert politikus is szexpartnere volt, aki egyébként állítólag „példás családi életet” élt. Együttlétükről videófelvétel is készült. A lapnak egy informátora azt mondta: a légyottok nem az Akácfa utcában zajlottak, a politikus ügyelt a diszkrécióra. Amióta megszellőztették, hogy köze lehet az ügyhöz, nagyon megijedt és mindent elkövet, hogy titokban maradjon a személye. A videofelvétel egy internetes tárhelyen is fent lehet, de kód nélkül senki nem láthatja. A lap azonban úgy tudja: van más is a lányon kívül, aki tudhatja a jelszót.

A Blikk azt írta: a lány percek alatt halt meg. Édesanyja nem messze a háztól sétáltatta kutyájukat, ezért a gyilkos gyorsan akarhatott végezni a lánnyal. A rendőrök a térfigyelő kamerák felvételeit elemzik, barátokat, családtagokat, ismerősöket hallgattak ki.

Figyelem!

Ha önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: 06-80-20-55-20

Bántalmazás áldozatául esett nők és gyermekek számára a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület működtet ingyenesen hívható segélyvonalat minden nap 18-22 óra között: 06-80-505-101

Ajánlott videó

Olvasói sztorik