Közélet

Előzetesben az áldozatát elásó apaji férfi

borton(960x640).jpg (börtön)
borton(960x640).jpg (börtön)

Az 58 éves gyanúsított tavaly novemberben végzett ismerősével.

Előzetes letartóztatásba került csütörtökön az a férfi, aki 2014 novemberében megölte ismerősét Apajon. Emebrölés miatt folyik ellene eljárás – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

Ahogy arról beszámoltunk, a rendőrök bejelentés alapján jelentek meg kedden az apaji háznál, ahol megtalálták a 42 éves férfi maradványait. A holttestet az udvaron ásta el a gyilkos.

A Bors csütörtökön arról írt, hogy az áldozat a környékbeliek jó ember volt, de ha ivott, agresszívvá vált. A gyanúsított élettársa elmondta, a tragédia napján a férfi megtámadta őt és egy késsel megsebesítette. Amikor párja hazajött, elmondta neki, mi történt, a férfi dühös lett, és berontott a nála lakó ismerőse szobájába. “Őt is megszúrta, de Zoli dulakodni kezdett vele. Robi elesett, Zoltán pedig rálépett a nyakára, majd kivonszolta az udvarra. Mikor bejött, ijedten kérdeztem, hogy Robi nem jöhet-e utána. Csendben csak annyit mondott: ő már soha nem fog bejönni” – nyilatkozta a nő. Mint kiderült, felakasztotta őt az udvaron álló diófára, a holttestet a fa mögötti ganajosgödörhöz cipelte, és elásta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik