Közélet

Párjával akarta megöletni a nagymamáját

kés (kés)
kés (kés)

A nagymama ellenezte 15 éves unokája párkapcsolatát, aki többször megemlítette a barátjának, hogy szerinte meg kellene ölni a nagymamát.

A kiskunhalasi nagymamát végül négyszer szúrta meg a 20 éves férfi, életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg, első fokon a férfi 8, a lány 3 év börtönt kapott, értesült a Velvet. A vádirat szerint a lány még 2013 őszén ismerkedett meg a férfival, majd fél évvel később teherbe is esett tőle. A nagymama ellenezte a kapcsolatot, mert unokája viselkedése megváltozott, az iskolából is kimaradt.

2014 áprilisától a lány többször is azt mondta barátjának, hogy meg kellene ölni a nagymamát, aki a törvényes gyámja is volt. A lány tavaly júliusban összeveszett az asszonnyal, aki ezután egy közösségi oldalon írt rá párjára, ekkor azt írta, hogy jó lenne, ha már a nagymama nem élne. A férfi erre rábólintott, a többi részletet is chaten beszélték meg.

Végül július 17-én hajnalban, álmában támadt az idős asszonyra, négyszer szúrt, miközben a lány a wc-n csapott zajt, nehogy meghallják a segélykiáltását. A támadás utána a férfi elmenekült, a nő pedig telefonon hívta a mentőket, hogy valaki megtámadta az asszonyt. A kiérkező mentőknek végül sikerült megmenteni az életét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik