Közélet

14 éves diákjával volt viszonya a baranyai tanárnak

Az általános iskolai tanár Cs.T. lakásán meztelen fotókat is találtak a Bors értesülései szerint. A baranyai faluban nem sejtették, milyen közel került egymáshoz a tanár és diákja.

A Bors információi szerint egy Baranya megyei kis faluban viszonyt folytatott egy harminchét éves matektanár egy tizennégy éves tanítványával. Nagyon sokat foglalkozott a kislánnyal, mindig együtt voltak, sokat sutyorogtak ketten – mondta el a lapnak az iskola egyik pedagógusa, aki szerint amikor a férfinál finoman rákérdeztek, hogy milyen kapcsolatban van a kislánnyal, azt válaszolta, hogy korrepetálja. Még a lány szülei is örültek, hogy lányuk szívesebben megy az iskolába, ahol a tanár kollégái sem sejtettek semmit.

Egyedül a férfi fura munkahelyváltása volt gyanús: „Egy másik iskolából érkezett egy e-mail, miszerint nem árt vigyázni a kollégával, mert labilis idegi állapotú, mentális gondjai vannak feleségével, és régóta csatározik kisfia ügyében” – mondta el a férfi kollégája.

Cs. T. sokszor hazavitte a lányt, közös képeket is posztoltak közösségi oldalakra, a Siklósi várba is kirándultak együtt. Mikor kapcsolatuk kiderült, a tanár tagadott, a fiatal lány kikelt magából és azt ordította, hogy szerelmes a férfiba.

A tanárt felfüggesztették, de ez idáig nem vették őrizetbe. Gyermekpornográfia bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene nyomozás – tudatta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a Borssal.
Cs. T. ellen megrontás miatt érkezett feljelentés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik