Közélet

Tatai gyermekgyilkosság: rosszul lettek a nyomozók

tatai  (Array)
tatai  (Array)

Puszta kezével fojtotta meg, majd 106 késszúrással döfködte össze gyermekét a tatabányai nő, akit két napja fogtak el a rendőrök - írja a Blikk. Az asszony búcsúlevelet is hagyott, amelyben azt írta, ha ő nem lehet a 8 éves Laura anyja, akkor más se legyen, saját életét azonban nem oltotta ki.

A lap úgy tudja, a nő kihallgatásán egy könnycseppet sem ejtett és főleg magát sajnálta. A körülményekért a kislány édesapját hibáztatta.

A nő ügyvédje szerint védence nem tett vallomást a bíróságon, de a rendőröknek beismerte a tettét. Előzetes letartóztatását 30 napra rendelték el, ami ellen nem fellebbezett. Akár életfogytiglani börtönt is kaphat.

A Blikk szerint az asszony nem akarta feladni magát és több napig együtt élt gyermeke holttestével, amelyet ágyba fektetett abban a panzióban, ahol rájuk találtak. A szomszédoknak tűnt fe, hogy a lánynak hangját sem lehet hallani, majd a szállás tulajdonosa értesítette a hatóságokat, miután olvasott a körözésről. Az anyára halott lánya mellett ülve találták rá.

A rendőröknek egyetlen indokot tudott mondani, hogy miért végzett a gyermekkel: nem anyának, hanem Anikónak szólította őt. Azt állította, hirtelen felindulásból követte el tettét. Dührohama órákig tarthatott, még a sokat tapasztalt gyilkossági nyomozók is rosszul lettek a látványtól, ami a szobában fogadta őket – számolt be a lap.

Egy neve elhallgatását kérő rendőr azt állította: a lány holtteste felismerhetetlen volt, a gyilkos olyan munkát végzett, mintha az ördög szállta volna meg.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a tatabányai nő a tőle hosszú ideje külön élő lányát múlt csütörtökön vitte el az édesapától láthatásra. Hétfőn a gyermek holttestét egy tatai panzióban találta meg a rendőrség, lakossági bejelentés alapján. Az anyát a panzióban őrizetbe vették, a bűncselekmény elkövetését beismerte. A nő zűrös életéről és a kislány családi hátteréről itt írtunk

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik