Közélet

Több tucat késszúrással ölt a szentendrei gyilkos

Szentendre gyilkosság (Szentendre gyilkosság)
Szentendre gyilkosság (Szentendre gyilkosság)

Ajándékba vitte a kést, amivel kioltotta párja életét, miután a nő szakított vele.

Több tucat későszúrással ölte meg barátja azt a szentendrei nőt, akinek a holttestére csaknem két hete találtak rá szentendrei otthonában – írja a Zsaru magazin. A férfi a történtek után magával is végezni akart. 

Ahogy arról beszámoltunk, az áldozatra fia bukkant rá március 20-ra virradó éjszaka. Az ügyben emberölés miatt indult nyomozás, kezdetben még ismeretlen tettes ellen. A rendőrség később közölte, hogy nem messze a lakástól egy eszméletlen állapotban lévő, sérült férfira találtak, akit a mentők kórházba vittek, ám azt még tisztázni kellett, összefüggésbe hozható-e a bűncselekménnyel. Végül kiderült, ő a tettes. 

A férfit bejelentés alapján találták meg a lap szerint, egy közeli házba kopogott be véres ruhában. Életveszélyes állapotban volt. Amikor kihallgatható állapotba került, azt mondta, imádták egymást párjával, bár  – külföldi munkája miatt – távkapcsolatban éltek. Amikor a nő közölte vele, hogy nem akarja tovább folytatni a kapcsolatot, kiborult. Áldozata azt kérte tőle, hogy menjen el. Erre még emlékszik, ám a gyilkosságra már nem. A gyilkos eszközzel kapcsolatban állítja, ajándékba vitte azt párjának, mert panaszkodott, hogy nem megy olyan jól vállalkozása. Mivel éttermet vezetett, úgy gondolta, hogy a kés szerencsét hoz. A nő ismerősei szerint viszont már egyáltalán nem volt olyan köztük olyan mély a szerelem, a meggyilkolt édesanya azt mondta nekik, hogy a férfi zaklatja.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik