Közélet

Hússzor szúrták meg a férfit a Bosnyák téren

késelés (késelés)
késelés (késelés)

A szemtanú odarohant a támadóhoz, egyik kezével a kést tartó karját próbálta lefogni, míg a másikkal a nyakát szorította.

Megszólalt a szombati zuglói késelés szemtanúja. Elmondása szerint hiába rohant, már nem tudta megakadályozni, hogy a férfi halálra szurkálja áldozatát – írja a Bors. A tanú párjával utazott a 7-es buszon, szombat éjjel, amikor a támadás történt.

“A Bosnyák térnél, amikor megállt a busz, kinéztem az ablakon, és az első pillanatban csak annyit láttam, hogy két férfi fekszik a megállóban. Aztán észrevettem, hogy az egyikük kezében kés van, és folyamatosan, szinte megállás nélkül szurkálja a másikat. Vagy hússzor döfött a mozdulatlan ember testébe. A busz ajtaja viszont becsukódott. Mondtam a sofőrnek, hogy azonnal álljon meg és nyissa ki az ajtót. Szerencsére csak pár métert kellett rohannom, hogy visszaérjek a megállóba” – idézte fel a zuglói önkormányzat rendésze, Varga Gábor.

A férfi odarohant a szurkálóhoz, egyik kezével a kést tartó karját próbálta lefogni, míg a másikkal a nyakát szorította. “Már a buszról hívtam a saját ügyeletünket, ők értesítették a rendőrséget. Így a járőrök szerencsére hamar kiértek és elkapták az elkövetőt. Nagyon sajnálom, hogy nem értem oda előbb, mert akkor talán meg tudtam volna akadályozni a gyilkosságot” – fűzte hozzá.

Ahogy arról beszámoltunk, az áldozat egy 50, míg a késelő egy 31 éves férfi.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik