Közélet

Tagad a lányait megerőszakoló solymári apa

gyermekbántalmazás (gyermekbántalmazás, )
gyermekbántalmazás (gyermekbántalmazás, )

A férfi nem ült be a hazugságvizsgálóba, arra hivatkozott, hogy nem bízik a gépekben.

Az apa, akit már egyszer elítéltek nagyobbik lánya megrontásáért, azt állította a nyomozóknak, hogy soha nem nyúlt kisebbik gyermekéhez, szerinte a nevelőszülőknél élő lányai találták ki az egészet – írja a Blikk. A lap szerint ráadásul a hazugságvizsgálóba sem ült be, mondván, nem bízik a gépekben. A pszichológus szakértő szerint a férfinak van szexuális zavara, de nem feltétlenül pedofília.

A férfi nem “csak” 15 éves lányát molesztálta, 2006-ban másik – akkor mindössze ötéves – gyermekénél is próbálkozott, de kezdeti próbálkozásai kudarcot vallottak. Ám a kislány zaklatása rendszeressé vált, végül őt is megerőszakolta. A Blikk korábban azt írta, a testvéreknek bátyjuktól is tartaniuk kellett. A  most 17 éves fiú csupán hétéves volt, amikor először meg akarta erőszakolni a nála három évvel fiatalabb húgát, de ez akkor még nem sikerült. Ugyanígy próbálkozott az akkor hároméves testvérével. Amikor 14 éves lett, már mindkét húgát molesztálta, és orálisan elégíttette ki magát velük. Amikor pedig apja 2011 telén börtönbe került kamaszlánya megrontásáért, a fiú folyamatosan fenyegette testvéreit. Még a nevelőszülőknél is zaklatta őket. A lányok ezután mondták el, mi történt velük.

A Blikk a hétvégén arról írt, hogy a rendőrség az anya ellen is eljárást indított kiskorú veszélyeztetése és vérfertőzés miatt,  mert a gyanú szerint szexuális kapcsolatot létesített fiával. 

Az apa már egy éve előzetes letartóztatásban van. Egyik ismerőse szerint a korábban 130 kilós férfi csaknem 50 kilót fogyott, megviseli a börtönélet. “Ügyfelem valóban nem ismeri el a bűncselekményeket. A vádiratot tanulmányozzuk” – mondta Magyar György ügyvéd, mást nem kívánt közölni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik