Közélet

Ingatlanmutyi: Juhász Péter feljelentést tett

juhász (juhász)
juhász (juhász)

Információink szerint feljelentést tett az Együtt társelnöke ismeretlen tettes ellen csalás, hűtlen kezelés és hivatali visszaélés miatt üzletszerűen, bűnszervezetben való elkövetés mellett a Legfőbb Ügyészségen az V. kerületi ingatlanügyek kapcsán.

A feljelentés tárgya „a Belváros-Lipótváros Önkormányzata ingatlanvagyonának értékesítésekor éveken át folytatott jogszabálysértő gyakorlat, mely összességében és egyes elemiben is különösen jelentős kárt, vagyoni hátrányt okozott az önkormányzat, a magyar államnak, illetve az állampolgárok számára” – olvasható a feljelentésben.

Juhász Péter szerdán korrupcióellenes tiltakozást szervezett a belvárosban, ahol Rogán Antal egykori polgármester félmilliárdos ingatlanvagyonáról beszélt, majd szimpatizánsaival végiglátogatta az ügyben érintett ingatlanokat. A politikus itt azt mondta, az V. kerületben “maffiarendszer állt fel”, sorban adnak el ingatlanokat nyomott áron, és Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester is így jutott lakásához. A szervezők szerint virágföldet és tojást is kaptak a nyakukba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik