Közélet

Ferrarival villog a Budapesten balesetező batmobilos

alagut(960x640).jpg (alagút)
alagut(960x640).jpg (alagút)

A papírok, és rendszám nélkül a 40 milliós batmobiljával balesetező kanadai üzletember szabálysértéssel megúszhatja a budapesti kalandját – írja a Bors.

Josh Cartu kanadai üzletember novemberben a Lánchíd alagútjában balesetet szenvedett a 40 milliós luxusautóval. Az ütközés során két másik autó is megsérült, míg a saját Batmobilnak keresztelt, együléses BAC Monója totálkáros lett. Előbb egy rendőrségi telepre került, onnan pedig pár napon belül visszakapta a tulajdonos – írja a Bors.

„Alig várom, hogy visszakapjam!” – írta a napokban közösségi oldalára egy Hungaroringen készült fotója alá, amelyen a batmobilban ül. A tulajdonos Facebook-posztja arra utal: a sérült négykerekűt az angliai gyárban hozzák rendbe éppen.

A férfi a baleset után egy hirtelen felbukkanó motorosról beszélt, mikor próbálta megmagyarázni, hogyan történt – az amúgy rendszám és papírok nélküli autójával – a baleset. A Bors azonban úgy tudja: a rejtélyes motoros azóta sem került elő. A milliomos playboy minden­esetre nem várt a biztosítóra – papírok híján hiába is tette volna –, inkább zsebből kifizette a baleset további két sérült autójának tulajdonosát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik