Közélet

Csecsemőgyilkosság Budapesten – ezt a nőt keresik

Az ismeretlent, akiről a grafika készült, a helyszín közelében látták. Vele volt egy férfi is.

Grafika készült egy nőről, akit a rendőrség a budapesti csecsemőgyilkosság kapcsán keres. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rajzon lévő személyt a helyszín környékén látták, méghozzá nem egyedül.

A személyleírás alapján a nő 30-35 év körüli, körülbelül 150 centiméter magas, kerek arcú, haja fekete, hullámos. Világos – zöld vagy fehér – kabátot, alatta fehér, virágos tunikát és fekete cipőt viselt. Vele volt egy ugyancsak 30-35 év körüli, 165 – 170 centiméter magas, vékony testalkatú, sötét hajú, hosszúkás arcú férfi. Rajta fekete selyemszerű, fényes, oldalt fehér csíkos melegítő nadrág és két zsebbel ellátott barna kabát volt.

Fotó: police.hu

Ahogy arról beszámoltunk, a csecsemőre hétfőn, nem sokkal reggel 8 óra előtt bukkantak rá a Szövet utcában, egy társasház előtti hulladékgyűjtőben. A Budapesti Rendőr-főkapitányság keddi közlése szerint a gyermek kislány volt és október 24. és 26. között született. A babát még az előtt megölték, hogy a szemetesbe tették volna holttestét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a grafikán látható nőt felismeri, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 061/443-52-63-as telefonszámot (h-cs:8-16, p:8-13), illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs:8-16, p:8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik