Közélet

Kiugrott a mozgó autóból, veszekedő barátnője mellől

A nő továbbhajtott volna, de pechjére az eset pont egy rendőr szeme láttára történt, aki végül letartóztatta.

Sok férfi érezhet együtt a 33 éves amerikai Alice Finley barátjával, aki igazán kétségbeesett megoldást választott, hogy elmeneküljön a szerelmével folytatott veszekedés elől, miközben szombat délután autóztak Fife városában. A férfi ugyanis inkább kiugrott barátnője mellől a mozgó autóból az utcára, minthogy tovább hallgassa a nőt – írta a Komonews, a rendőrségi beszámolóra hivatkozva.

Az ügybe azért keveredett bele a rendőrség, mert a menekülés pont egy rendőrjárőr szeme láttára történt, aki a jelenetet látva megpróbálta megállítani a nőt, aki azonban inkább a menekülést választotta. A járőr jelentése szerint Finley csak egy pillanatra állt meg, miután barátja kivetődött mellőle, hogy üvöltözzön még egy kicsit az elsétáló férfival, majd nagy gázt adott, hogy azzal becsukja a nyitva maradt kocsiajtót, és elindult.

A rendőr ekkor bekapcsolta a szirénáit, de a nő erre sem akart megállni. Egy parkolóba hajtott, majd újra az utcára. Barátja ezt látva az autó elé állva próbálta rávenni a nőt arra, hogy álljon meg a rendőrnek, de a nő csak lassított, és a férfinek el kellett ugrania előle. Majd a nyitott ablakon át beugrott az autóba, hogy átvegye az irányítást az autó felett, miközben lábai kilógtak az ablakon.

Végül az autó egy parkolóban állt meg, ahol a rendőrnek sikerült őrizetbe vennie Finlyt, de csak azután, hogy kirángatta az autóból. A rendőrnek a férfi elmondta, hogy 9 hónapja jött össze a nővel, akibe szerelemes, és azért akarta megállítani, mert tudta, a nő nem fog megállni a rendőrnek, és nem akarta, hogy még nagyobb bajba keverje magát.

A nő ellen végül vádat emeltek, amiért megpróbált elmenekülni az őt megállítani akaró rendőr elől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik