Közélet

Gyújtogatás egy gyömrői önkormányzati képviselő udvarában

Annak a házára dobtak tűzbombát, aki lemondásra szólította fel a település "drogos szexorgiás" botrányba keveredett polgármesterét.

Kerti bútorok kaptak lángra a gyömrői Öreghegy utca egyik házának teraszán, a nagy valószínűséggel idegenkezűség okozta tűzesetet vizsgálják – tájékoztatta a katasztrófavédelem és a rendőrség pénteken késő este az MTI-t. A ház egy helyi képviselőé.

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője közölte, hogy az égő bútoroktól a ház szigetelése is károsodott. Mivel bűncselekmény gyanúja merült fel, a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálata tűzvizsgálatot folytatott. Az önkormányzati képviselő felesége a Hír TV helyszíni tudósítójának elmondta: a tűzoltók találtak egy szúrós szagú, összeégett műanyagflakont.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi technikai osztályának munkatársai megkezdték a helyszíni szemlét, a tűzeset körülményeinek tisztázására ismeretlen tettes ellen büntetőeljárást indítanak rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt – közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a főkapitányság szóvivője.

Mezey Attila (Gyömrő 2000 Kör), Gyömrő alpolgármestere arról tájékoztatott, hogy a házban Gáspár Krisztián önkormányzati képviselő, a Gyömrői Társaskör elnöke lakik. Ő volt az, aki lemondásra szólította fel a település polgármesterét, a “szexorgiás” botrányba keveredett Gyenes Leventét.

Gyenes Leventéről múlt héten jelentek meg olyan képek, melyeken meztelen nőkkel látható és fehér port szív. Erről azt mondta, hogy soha nem fogyasztott drogot és a képeket manipulálták. Ezt azonban nem tudja bizonyítani, mert a képekből csak egy példány készült, amik az öt éve ellopott laptopján voltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik