Közélet

Kutyagumival kínálta kihívóját

Biztonsági kamera buktatta le a polgármestert.

Azt mindenki pontosan tudja, hogy a politikában bizony előfordul néha sárdobálás. Az viszont egészen új, amit a kaliforniai San Marino városvezetője művelt: nemrég azzal bukott le, hogy kutyagumit dobott egyik kihívójának a kertjébe. Pedig nincs is kutyája.

A jelenlegi polgármester, Dennis Kneier és politikai riválisa, Philip Lao között aktuálisan a legnagyobb konfliktust egy kutyafuttató tervezete jelenti – míg az előbbi támogatná, utóbbi “kakimentes zóna” feliratú táblák kihelyezésével ellenzi.

Ugyan a diákcsínynek is gyenge akciót nem méltatta feljelentéssel, Mr. Lao a rendőrségnek és a helyi médiának is átadta biztonsági kamerája felvételeit. A tetten ért városvezető természetesen szóban és írásban is elnézést kért, és külön kiemelte, hogy az egész eset csak egy buta félreértés.

Ha már felvettem, rendesen kellett volna kidobnom, haza kellett volna vigyem és a saját kukámba tennem” – nyilatkozta a CBS tévécsatornának. “Arra gondolni, hogy amit tettem, azt amiatt tettem, hogy én hogy érzek, és ők hogy éreznek a kutyafuttató jövőjével kapcsolatban, az annyira távol áll a valóságtól, hogy el se hiszem.

Szerintetek hihető?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik