Közélet

14 évig rejtegette szeretője és fia hulláját a lakásában

Azért ölte meg titkos második családját, mert szerencsejáték-adósságai miatt már nem tudta őket eltartania, és inkább „megszabadult” szeretőjétől, és kétéves fiától.

Azért ölte meg titkos második családját, mert szerencsejáték-adósságai miatt már nem tudta őket eltartania, és inkább „megszabadult” szeretőjétől, és kétéves fiától. A gyilkosságokat 14 éven át sikerült titokban tartania a hongkongi férfinak, aki a városhoz közeli Sencsenben bérelt lakásában rejtette el a még 2000 májusában megölt nő és közös fiúk holttestét.

Most csak azért bukott le, mert a lakás rendbetételével megbízott takarítónő véletlenül rossz helyre ment be, ahol a kínai sajtóban megjelent beszámolók szerint a kellemetlen szagok kivizsgálása közben talált rá az áldozatok maradványaira. A férfit az esetről most megjelent hírek szerit május ötödikén tartóztatta le a sencseni rendőrség, amikor Hongkongból visszatért a városba.

A férfi a rendőrség közlése szerint bevallotta, hogy ő fojtotta meg szeretőjét és kétéves fiát, amikor egy ebéd után ledőltek egy délutáni szunyókálásra. Holttesteiket egy műanyag zsákba rakta, majd egy ládába, és kiköltözött az akkor bérelt sencseni lakásából.

A beszámolók szerint titkos második családja megölése után egy nyolcemeletes társasház felső emeletén bérelt ki két egymás mellett álló lakást, azt mondva a tulajnak, hogy egyikben lakni akar, a másikat pedig raktárnak használja. A holttesteket a „raktárnak” mondott lakásban helyezte el.

A kínai sajtóban megjelent hírek szerint a lakásokat azért vette ki, mert egy szeméttelep mellett voltak, és a telepről felszálló szagok miatt nem lehetett annyira érezni a rohadó holttestek szagát, a felső emeletre pedig kevesen mentek fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik