Közélet

Tragikus nap az ország útjain

Felborult autó az M6-oson, frontális ütközés a ferihegyi gyorsforgalmin, hármas karambol Inotánál. Szinte egymást érték a balesetek vasárnap.

Egy ember meghalt Soltnál

Frontálisan ütközött két autó vasárnap este az 52-es úton, Solt külterületén. A balesetben egy idős asszony a helyszínen meghalt – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t. A két jármű eddig tisztázatlan körülmények között karambolozott, az egyik autóban öten ültek, az egyik utas halt meg a balesetben.

Hármas karambol Inotánál

Három személygépkocsi összeütközött vasárnap kora este a 8-as főúton Várpalotánál – közölte a Veszprém Megyei Rendőrkapitányság. A baleset a főút 25-ös kilométerénél történt. Az utat lezárták, a forgalmat Várpalota Inota városrésze felé terelik el a mentés ideje alatt.

Halálos baleset az M6-oson

Felborult járművével és meghalt egy személyautó vezetője az M6-os autópálya Budapestről Pécs felé vezető oldalán, Szűr közelében vasárnap. A vezető a baleset következtében kirepült a kocsiból, és bár a mentők többször újraélesztették, a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A műszaki mentés ideje alatt egy sávon haladt a forgalom a sztráda érintett szakaszán.

Frontális a ferihegyi gyorsforgalmin

Délután frontálisan összeütközött két személyautó Budapesten a Ferihegyi repülőtérre vezető úton. Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a baleset a Liszt Ferenc-repülőtér 1-es terminálja előtt történt. Mindkét autóba beszorultak a sérültek. A mentés jelentős torlódást okozott az érintett útszakaszon.

Fotó: MTI/ Mihádák Zoltán

Négy sérült az M3-ason

Egy súlyos és három könnyű sérültje van az M3-as autópályán Nagyfüged közelében vasárnap délután történt balesetnek, ahol két személyautó ütközött össze az autópálya Miskolc felé vezető oldalán a 90-es kilométernél.

Korábban Bajánál történt tragikus baleset, amikor egy kisbusz és egy személyautó csapódott egymásnak. Hajnalban pedig Monornál és a Borsod megyei Szegilong határában is halálos baleset volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik