Közélet

Körberöhögték az intézkedő rendőrt

Ciki vagy sem, a gyanúsított édesanyjától kellett segítséget kérnie.

Még az előző hónapban történt, hogy egy nottinghamshire-i fiatalember az erőszakos viselkedésének köszönhetően egy rendőrhöz bilincselve találta magát. Tekintettel arra, hogy a kertvárosi környéken ilyesmi ritkán fordul elő, az egész szomszédság kivonult bámészkodni, azonban ami eleinte az elkövetőnek volt kellemetlen, hamar a rendőr számára vált azzá.

Ugyanis miután a csomagtartóban akkurátusan elhelyezte a gyanúsított hálószobájából lefoglalt terhelő bizonyítékokat, a járőr lendületből elzárta a kocsikulcsot is.

Mivel kilométerekre voltak mindentől, nem volt mit tenni: a rendőr visszasétált a házhoz és a letartóztatott fiatalember édesanyját kérte meg, hogy legyen oly kedves elszállítani őket a legközelebbi kapitányságig. A szomszédok kitörő kacarászása kísérte indulásukat, mikor egymáshoz bilincselve másztak be egy háromajtós Vauxhall Corsa hátsó ülésére.

Azt viszont senki nem mondhatja, hogy az angol rendőröknek nincs humora – az eset épp a Police magazin legutóbbi számából derült ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik