Közélet

Lebontják Bándy Kata gyilkosának házát

Javában bontják a házat, ahol Péntek László, a pécsi rendőrségi pszichológusnő gyilkosa is lakott.

A házban meglehetősen áldatlan állapotok uralkodtak. A lakókat elköltöztették, a házat egy magánvállalkozó vette meg, s az épület bontása már javában zajlik – írja a bama.hu.

Péntek László eközben a szegedi Csillag börtönben beült az iskolapadba, 27 évesen most végzi a 8. osztályt. Minden hétköznap van órája, az órarendjében magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, biológia, fizika, kémia és földrajz szerepel. Ha elvégezte az iskolát, továbbtanulhat, de munkát is vállalnia kell.

Péntek László 2012 nyarán ölte meg a fiatal rendőrségi pszichológust. Katának egy baráti találkozó után veszett nyoma. Szülinapoztak, iszogattak, beszélgettek, majd hazaindult. Út közben találkozott mámoros állapotban lévő gyilkosával. Szerettei bíztak abban, hogy a lány épségben előkerül, de reményeik pár napon belül szertefoszlottak. Holttestére nem messze a lakásától, a bokrok között, hiányos ruhában találtak rá. Kata szép lány volt, ez lett a veszte, a 26 éves férfinak megtetszett. Megfojtotta őt. 40 év után feltételesen szabadulhat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik