Közélet

Kiengedték a lovászfiút orális szexre kényszerítő exlégióst

A férfi állítólag mintarabként viselkedett. Másfél évet töltött a rácsok mögött, most nyomkövetőt kell viselnie

Kiengedték a börtönből azt a 44 éves volt légióst, aki a vád szerint elrabolta volt lovászát, majd fajtalankodott is vele – tudta meg a Blikk. A férfi 2012 szeptemberétől volt a rácsok mögött, most másfél év után kerülhetett házi őrizetbe. A lap szerint édesanyjához költözött Heves megyébe a kényszerintézkedés ideje alatt. A milliomos exkommandós nyomkövetőt kapott, amellyel napi 24 órában figyelik a mozgását.

A férfi mintarabként viselkedett a rácsok mögött, soha egy balhéja sem volt, betartotta a szabályokat. Arról is csak korábban a bíróságon panaszkodott, hogy nem tudnak neki a börtönben olyan hosszú matracot adni, ami a több mint kétméteres testmagasságának megfelel. Így gerincbántalmai lettek a rácsok mögött. Feltehetően ez is közrejátszott abban, hogy hazamehetett.

A férfi 2012-ben egy munkalehetőség ígéretével, barátain keresztül csalta Csömörre a volt lovászát, majd elrabolta. Egy fürdőszobában, megkötözve tartotta fogva a fiatalembert, akit a vád szerint orális szexre kényszerített, és fajtalankodott vele. Szabadulásáért 100 ezer forintot kellett volna fizetnie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik