Közélet

Az önkormányzatnál tett panaszt, mert nem akart elmenni vele egy örömlány

A férfi dühös hangvételű levélben fordult a város kereskedelmet felügyelő hivatalához.

„Lehet, hogy a prostitúció a világ legősibb mestersége, de ez az eset egészen új nekünk. A kereskedelmi előírások között nem találtunk az esetre vonatkozót” – nyilatkozta az LBC nevű brit rádióadónak a nyugat londoni Harrow kerület önkormányzatának tanácsosa Susan Hall.

A kereskedelmi szabályok betartatásáért felelős osztály dolgozójához kemény hangvételű levél érkezett, melyben egy férfi arról tett hivatalos panaszt, hogy a városrész egyik bordélyában, egy kelet-európai prostituált nem volt hajlandó vele üzletet kötni. Dühös volt és csalódott, mert egy távolabbi kerületből utazott Harrowba, hogy együtt lehessen a höggyel, és úgy vélte egy hivatásos örömlánynak nem lenne szabad válogatni.

A hivatal ebben az ügyben nem tehetett semmit, de a hatóságok másnap bezárták a vörös lámpás házat. A dühös férfinek Susan Hall azt üzente, hogy azért remélik máskor is ellátogat majd Harrowba, mert a szabadidejét sokkal egészségesebb, és barátságosabb helyeken is eltöltheti: „Csodálatos parkjaink, szabadidő központjaink, és történelmi templomaink vannak.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik