Közélet

Ádáz ellenfelükké vált a bejárati ajtó

Hétfőn egy fiatal szemüveges lány rongálta meg az egyik budapesti dohánybolt ajtaját. Csütörtök hajnalban Békéscsabán akart bejutni egy részeg az egyik zárva tartó szupermarketbe.

Az V. kerületi Rendőrkapitányság eljárást indított rongálás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján, a képen látható fiatal, szemüveges lány hétfőn este, megrongálta a Hercegprímás utcában található dohánybolt bejárati ajtaját. A rendőrség a fénykép alapján keresi az elkövetőt. Itt lehet jelezni, ha felismeri.


Fotó: Police.hu

Békéscsabán is összetűzött valaki egy bolt bejárati ajtajával. Az egyik éppen zárva tartó szupermarket alkalmazottja kért segítséget a rendőrségtől csütörtökön hajnali 3 óra körül, mert egy férfi ütögette az bejárati ajtó üvegét és megpróbálta benyomni azt.

Mikor ez nem sikerült, az üzlet előtt lévő bevásárlókocsikat kezdte el rugdosni és közben a kezével mutatta a bent lévőknek, hogy ha nem engedik be és bejut hozzájuk, bántalmazni fogja őket. Közben az ütésektől megrepedt az ajtó üvege, így a dolgozók attól tartottak, hogy a férfi rájuk tör, ezért hívták a rendőrséget.

A hívásukra a szupermarkethez érkező rendőrök előállították a 29 éves békéscsabai R. Csaba Zoltánt. Az alkoholszonda ittasságot jelzett nála és a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást is mutatott. A Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene.

Vizsgálják azt is, hogy a történtek előtt fogyasztott-e bármilyen tiltott szert. Amennyiben igen, további büntetőeljárás indulhat R. Csaba Zoltán ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik