Közélet

Fejbevágta Soros Györgyöt volt barátnője

Dühbe gurult a bírósági tárgyaláson Adriana Ferreyr és nekiesett a milliárdosnak.

A 30 éves dél-amerikai szappanoperasztár azért fordult a bírósághoz, mert egy csaknem 2 millió dollár értékű ingatlant ígért neki a 83 éves Soros György, de végül jelenlegi feleségének adta. Ferreyr dührohamát az okozta, hogy nem rögzíthette kamerával Soros az ügyben tett vallomását – számolt be a New York Daily News.

Annyira kiborult, hogy fejbe vágta exét, és fel is akarta pofozni, ebben Soros ügyvédje, Martin Singer akadályozta meg. A nő Sorosról a fülhallgatóját verte le, Singerről pedig szemüvegét. Magából kikelve káromkodott, és saját ügyvédjével is ordibált egy sort.

“Nem a pénzéért szerettem”

A színésznő szerint a 53 évnyi korkülönbség ellenére is nagy volt köztük a szerelem. “Az első három évben semmit sem kaptam tőle, még egy születésnapi ajándékot sem. Nem tudom, miért viselkedik most ilyen kegyetlenül velem. Teljesen normális kapcsolatban éltünk, bemutatott a barátainak, és együtt utazgattunk” – panaszkodott a színésznő, akit Soros egészségügyi szakértőjéért, Tamiko Boltonért hagyott el, akit tavaly ősszel el is vett feleségül.

Soros volt csaja így nyomta a szapcsiopcsiban

Hát Oscart biztos nem fog kapni, és már túl sok pénzre sem számíthat. Így játszott a Marisol című szappanoperában (hosszú, barna hajú):
(Az eredeti spanyol dialógus szabad magyar átirata:
-Aurelio tényleg megrépázott?
-Maria, légy örökre átkozott, és egye ki a szíved Vona Gábor!
-Azt majd meglátjuk, te kis cafat!
(drámai zene))

Ajánlott videó

Olvasói sztorik