Közélet

Eltört a nő bokája, amikor kiugrott kiskorú szeretője ablakából

A fiú anyja felébredt éjjel a furcsa zajokra, és leleplezte az ügyetlenül bújkáló meztelen behatolót.

Egy egyedülálló anyát félreérthetetlen zaj ébresztett fel, január 21-én hajnali 2 órakor. A falhoz ütődő ágy ütemes koppanási visszhangoztak a házban. A nő felosont a lépcsőn, hogy megnézze, mi történik 15 éves fia szobájában. Az ajtót zárva találta, ezért hangosan bekopogott, s mikor a fia néhány perc múlva ajtót nyitott, az anya észrevette, hogy egy meztelen nő fekszik a padlón az ágy mellett. Ordítva kérdezte a látogatótól, hogy ki az, s felszólította, hogy hagyja el a házát. A hívatlan vendég erre felugrott magár kapott néhány ruhát és kiugrott az emeleti ablakon. Az anya nem ismerte fel, de látta, hogy a menekülő erősen húzza a lábát.

Rövid idővel később a család egyik ismerőse, a 34 éves Keri Gonzalez kopogott be az ajtón, töredelmesen beismerte, hogy ő volt a kamasz fiú szobájában, de ugráskor eltört a bokája így nem bír hazamenni. A felbőszült anya a mentő mellé rendőrt is hívott – írja a Pinal Megyei Sheriff Hivatalának jelentése alapján egy arizoniai lap.

Keri Gonzalez rendőrségi fotója

A nő a kiérkező járőrnek elmondta, hogy társaságban már többször felszólította Gonzalezt, hogy hagyja békén a fiát, mert a nő túl rámenősen, és szemérmetlenül flörtölt vele. A fiú azt mondta a nő közvetlenül az után állított be hozzá, miután az anyja elaludt, alkoholt vitt magával. Mindketten lerészegedtek, és kétszer szexeltek, mielőtt az anyja megzavarta őket, Gozalez pedig azért ugrott ki az ablakon, hátha az anya nem ismeri fel.

A 34 éves besurranó szeretőt letartóztatták, fiatalkorúval elkövetett szexuális kihágással és a hatóság félrevezetésével vádolták meg, mert a lakcíméről megpróbált hazudni a rendőröknek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik