Közélet

Szétverte a benzinkutas a játékpisztolyos rablót

A 22 éves férfi a kórházban kötött ki.

A fiatalember szombaton, hajnali négy órakor tért be a texasi Dallas egyik főútvonalán álló benzinkútba, majd odasétált a pultoshoz, és fegyvert rántott rá. Illetve egy “fegyvernek látszó tárgyat”. Egészen pontosan egy játékfegyvert. Azzal próbálta a bevétel átadására bírni az eladót – írta az NBC.

Csak egy dologra nem számított. Arra, hogy az éjszakai műszakban dolgozó benzinkutas fel fogja ismerni, hogy nem egy igazi fegyver csöve mered rá, hanem csak egy játékpisztolyé. Azonban pontosan ez történt. Ami nem túl meglepő, tekintve, hogy a fegyvermániásokkal teli Egyesült Államok leginkább fegyverőrült államában, Texasban járunk, ahol gyakorlatilag mindenki fegyverek között nevelkedik.

A benzinkút, ahol az eladó szétverte a játékpisztolyos rablót
Fotó:Google Street View

Az NBC híre szerint, az eladó azonnal nekitámadt a rablóra, amint felismerte, hogy a férfi csak egy játékszert tart a kezében, és agyba-főbe verte, és nem is tudott elmenekülni. A férfit a rendőrség a helyszínen letartóztatta, majd egy kórházba szállították, hogy ellássák sebesüléseit. Majd rablás vádjával eljárást indítottak ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik