Közélet

Fejen vizelt egy rendőrt egy egyetemista

A 19 éves fiú egy elszabadult buli leállítására kiérkezett rendőrt pisilt le egy lépcsőről.

A New York-i Albany Egyetem diákja a Pi Kappa Phi nevű, az egyetem által a túl durva beavatási szertartásai miatt betiltott diáktestvériség tagja, és éppen a csoport szállásán tartott bulin vett részt, amikor azt a nem túl okosnak tűnő döntést hozta, hogy lepisil egy egyenruhás rendőrt. A Smoking Gun oldalán csütörtökön nyilvánosságra hozott rendőrségi jelentés szerint a rendőrök vasárnap hajnalban jelentek meg a szövetség szállásán, hogy leállítsák az ott zajló házibulit, ami túlságosan is elszabadult.

Miközben a rendőrök azzal voltak elfoglalva, hogy „lecsendesítsék a zajongást”, a 19 éves Noah McCall egy hátsó lépcsőn állva elkezdte lehugyozni az alatta álló rendőrt. A vizelet a rendőr fején és arcán csurgott végig a rendőrségi jelentése szerint. A rend vizeletben úszó őre még kórházi ellátásra is szorult, mert „testfolyadéknak lett kitéve”.

McCallt még a helyszínen le is tartóztatták hanyagságból elkövetett testi sértést (reckless assault) vádjával indítottak eljárást ellene. Egy másik diákot pedig azért tartóztattak le, mert boxert találtak nála.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik